søndag den 7. august 2011

EFTERSKOLESHOPPING


Løbe- og indendørssko


Sportstøj fra H&M


Regnfrakke, t-shirts fra H&M, top (tilbud; 30 kr. Har den også i grå, som jeg købte for lidt siden, fortrød senere, at jeg ikke købte den brune) og bluse fra Gina Tricot


Saltvandsspray fra H&M (Julie anbefaler den! Må se om den gør nogen forskel på min løvemanke...), Björn Borg hipsters, dagbog og dobbelt øjenskyggepensel fra H&M

Var (endelig!) ude og efterskoleshoppe i dag! Fik købt disse godter, er stærkt tilfreds. Vi var i Field's, og bagefter skulle vi i IKEA for at spise frokost. Bare et par hotdogs (spildte en ordentlig klat dressing på mine spritnye jeans, flot). Men jeg ville så gerne have en Bräda computerpude, så vi skulle lige ind og have sådan en. Så skulle mine forældre også have en. Og så gik vi lidt videre, og endte med at købe sindssygt mange ting, bl.a. nye lamper til stuen og legesager til min lillebror.
Kender i det? Man går ind efter én ting, kommer ud med 20... Ud over computerpuden købte jeg også et bundt bøjler, hvis nu de ikke er der på efterskolen i forvejen.
Kun en uge endnu! Det er satme vildt. Modsat Julie, så glæder jeg mig som en gal! ;-)

- Emilie

2 kommentarer:

 1. Fine ting - vild med beatles t-shirten :D
  Den skal jeg lige kigge efter :)

  http://itsmypassions.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Den er super lækker! Synes også Beatles-printet var fint ;-) Regner dog med at klippe ærmerne af den, så den bliver en top med low-cut armudskæringer.

  - Emilie

  SvarSlet